Curs cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor

Pregătește specialiști pentru a coordona și implementa măsuri de protecție împotriva incendiilor. Vei învăța despre legislația și normele de siguranță, tehnici de prevenire a incendiilor și moduri de intervenție eficientă în situații de urgență

cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor psi fundatia apt international cursuri perfectionare

Formular înscriere

Cursuri ISU

Cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor - Cod COR 541902 (Perfectionare)

Descrierea ocupației

Ocupatia se referã la competentele necesare cadrului tehnic cu atributii PSI pentru planificarea, organizarea, monitorizarea si controlul activității de prevenire si stingere a incendiilor.

Ocupatia cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor include de asemenea competente legate de acordarea asistentei tehnice de specialitate în situatii critice, investigarea contextului producerii incendiilor, acordul în cazul documentatiilor privind prevenirea si stingerea incendiilor, instruirea salariatilor în domeniul PSI si elaborarea documentelor specifice activității din domeniu.

Competențe profesionale cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor

Cursul cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor îți va oferi abilitățile necesare pentru a asigura siguranța și protecția mediului împotriva incendiilor.

Condiții de acces

Absolvent al învăţământului liceal cu sau fără diplomă de bacalaureat

Dupa absolvirea cursului cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor se elibereaza un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.

Certificatul de calificare are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

Cursul cadru tehnic cu atribuții PSI oferă o formare completă în domeniul prevenirii și intervenției în situații de urgență. Participanții vor învăța tehnici și proceduri pentru asigurarea siguranței în caz de incendii, accidente sau alte situații de criză.

Această pregătire specializată îi va ajuta pe cursanți să devină specialiști calificați în planificarea și coordonarea măsurilor de protecție, salvare și intervenție, contribuind la siguranța comunităților.

Certificatul obținut la finalul cursului atestă competențele dobândite, deschizându-le noi oportunități de carieră în domeniul siguranței și protecției civile.

Cursul oferă o perspectivă amplă asupra gestionării situațiilor de urgență, pregătind cursanții să facă față cu profesionalism și promptitudine evenimentelor neașteptate și să contribuie activ la protejarea vieților și bunurilor.

Cursuri care te-ar putea interesa

Formular înscriere