Curs operator in verificarea, intretinerea si repararea stingatoarelor de incendiu

Cursul operator in verificarea, intretinerea si repararea stingatoarelor de incendiu te pregătește să asiguri siguranța prin cunoștințe practice și abilități în inspecție, întreținere și reparare a echipamentelor de prevenire și stingere a incendiilor

operator in verificarea intretinerea si repararea intalatiilor speciale de prevenire si stingere a incendiilor fundatia apt international cursuri perfectionare

Formular înscriere

Cursuri ISU

Operator în verificarea, reîncărcarea și repararea stingătoarelor de incendiu - Cod COR 723306 (Specializare)

Cursul de operator in verificarea, intretinerea si repararea stingatoarelor de incendiu este un program de instruire specializat care pregătește participanții să lucreze în domeniul mentenanței și reparațiilor sistemelor de prevenire și stingere a incendiilor. Scopul acestui curs este de a dezvolta cunoștințe tehnice și abilități practice în verificarea, întreținerea și repararea instalațiilor speciale de prevenire și stingere a incendiilor, asigurând funcționarea eficientă și siguranța acestor sisteme.

Competențe profesionale Curs Operator in verificarea, intretinerea si repararea stingatoarelor de incendiu

  • Aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă
  • Aplicarea normelor de protecţie a mediului
  • Organizarea activităţii de verificare, reîncărcare şi reparare a stingătoarelor de incendiu
  • Verificarea stingătoarelor de incendiu
  • Reîncărcarea stingătoarelor de incendiu
  • Repararea stingătoarelor de incendiu

Absolvirea cursului de operator in verificarea, intretinerea si repararea stingatoarelor de incendiu poate deschide oportunități de carieră în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, în companii specializate, servicii de urgență sau în departamentele de securitate și siguranță ale organizațiilor. Acesta poate implica lucrul ca operator în verificarea, întreținerea și repararea instalațiilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Ccondiții de acces

Absolvent al învăţământului liceal, cu diplomă de bacalaureat

Dupa absolvirea cursului de operator in verificarea, intretinerea si repararea stingatoarelor de incendiu se elibereaza un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.

Certificatul de calificare are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

Certificatul obținut la finalul cursului le va conferi oportunități de carieră valoroase în industria securității și protecției civile.

Cursuri care te-ar putea interesa

Formular înscriere