Curs competențe antreprenoriale, financiare și juridice

Oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni un antreprenor de succes. Vei învăța despre planificarea și gestionarea afacerilor, analiza financiară, strategiile de marketing, precum și aspectele juridice și reglementările în domeniul afacerilor.

competente antreprenoriale financiare si juridice fundatia apt international cursuri perfectionare

Formular înscriere

Cursuri specializare-perfectionare

Competente antreprenoriale, financiare si juridice – (Grupare de competente)

Descrierea cursului

Antreprenoriatul reunește toate aspectele legate de inițierea și dezvoltarea afacerilor și presupune identificarea și valorificarea unor oportunități de afaceri. Dezvoltarea unei activități de antreprenoriat este caracteristică persoanelor cu multă inițiativă, capacitate de asumare a riscurilor, putere de convingere.

Antreprenoriatul este util și provocator când îți cunoști foarte bine afacerea și știi unde vrei să ajungi. De aceea ai nevoie de planuri foarte bine conturate și structurate, pentru a nu lua decizii care te pot întoarce din drum.

Competențe profesionale Curs Competente Antreprenoriale

• Constientizarea valorilor etice care sustin comportamentele de conducere;
  • Planificarea si organizarea activitatii proprii cat si a celorlalti;
  • Identificarea prioritatilor organizatiei;
  • Gestionarea timpului si a volumului de munca;
  • Capacitatea de a pune ideile in practica, urmarid rezultatele propuse initial;
  • Atitudini de lider;
  • Identificarea oportunitatilor existente pe piata si a surselor de finantare pentru dezvoltarea propriei afaceri;
  • Intocmirea unui plan de afaceri

Condiții de acces

Absolvent al învăţământului general obligatoriu.

Dupa absolvirea cursului se elibereaza un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.

Certificatul de calificare are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

În cadrul cursului de competențe antreprenoriale, financiare și juridice vei dezvolta abilități de gestionare a timpului și prioritizare a sarcinilor. Vei învăța să identifici surse de finanțare pentru dezvoltarea afacerii tale și să aplici etica în luarea deciziilor.

Acest curs de competente antreprenoriale te va pregăti să devii un antreprenor încrezător și eficient, capabil să-și transforme ideile în acțiune și să obțină rezultate remarcabile.

Absolvirea cursului de competențe antreprenoriale, financiare și juridice îți va oferi un certificat recunoscut la nivel internațional, deschizându-ți noi oportunități în lumea afacerilor și a dezvoltării personale.

Cursuri care te-ar putea interesa

Formular înscriere