Curs igienă

Acest curs oferă cunoștințe și abilități esențiale în domeniul igienei și sănătății, pentru a promova un mediu sigur și curat în diverse spații

igiena fundatia apt international cursuri perfectionare

Formular înscriere

Cursuri igiena

Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.

În urma examenului de absolvire, în prezența comisiei de examinare desemnate de Direcția de Sănătate Publică se obține un Certificat de absolvire emis de Direcţia de Sănătate Publică cu valabilitate 3 ani.

Module de studiu curs igienă

Modulul nr. 1 – Nivelul I

Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calităţii, șefilor de secție, de producție, etc., din unităţile cu profil alimentar și din unitățile de alimentație publică și colectivă.

Modulul nr. 1 – Nivelul II

Instruirea operatorilor din industria alimentară și din unitățile de alimentație publică și a vânzătorilor din unitățile cu profil alimentar.

Modulul nr. 1 – Nivelul III

Instruirea personalului de îngrijire din sectorul alimentar și din unitățile de alimentație publică și colectivă

Modulul nr. 2

Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de curăţenie:

  • în unităţi de asistenţă medicală,
  • în colectivităţi de copii şi tineri,
  • în unităţi de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.),
  • în cabinete de înfrumusețare corporală, piercing si tatuaj;

Modulul nr. 3

Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii în domeniul apei destinate consumului uman: producţia şi distribuţia apei potabile şi apa din fântânile publice, producţia apei îmbuteliate;

Modulul nr. 4

Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii pentru spatii in care au loc activități de îmbăiere sau înot de agrement, formativ sau sportive, precum şi servicii pentru tratarea şi dezinfecția apei din bazine de înot şi piscine;

Modulul nr. 5 – Nivelul I

Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de tratament şi machiaj cosmetic, epilare, frizerie, coafură şi bărbierit, reglementate prin ordinul nr. 1136/2007 privind aprobarea normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumusețare corporala.

Modulul nr. 5 – Nivelul II

Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de manichiura si pedichiura, reglementate prin ordinul nr. 1136/2007 privind aprobarea normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumusețare corporala.

Modulul nr. 5 – Nivelul III

Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de piercing, tatuaj, micropigmentare, reglementate prin ordinul nr. 1136/2007 privind aprobarea normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumusețare corporala.

Modulul nr. 6 – Nivelul I

Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de dezinfecţie.

Modulul nr. 6 – Nivelul II

Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de dezinsectie şi deratizare.

Cursuri care te-ar putea interesa

Formular înscriere