-
Comunicare si numeratie
-
Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei
-
Comunicare in limba straina
-
Managementul calitatii
-
Dezvoltare personala
-
Igiena si securitatea muncii
-
Lucrul in echipa
-
Tranzitia de la scoala la locul de munca
-
Rezolvarea de probleme
-
Inregistrarea evenimentelor si tranzactiilor in contabilitate.
-
Comunicarea organizationala.
-
Cercetarea mediului organizatiei.
-
Managementul calitatii produselor si serviciilor
-
Planificarea si coordonarea activitatii organizatiei.
-
Activitatea in unitatile de alimentatie
-
Activitatea in unitatile turistice (de cazare)
-
Gestionarea resurselor umane in unitatile de alimentatie si hoteliere (de cazare)
-
Primirea clientilor
-
Activitatea de vanzare a produselor si serviciilor hoteliere
-
Atitudinea centrata pe client
-
Decontarea serviciilor prestate
Curs Tehnician In Turism Cluj